Spetterend

De aankleding

Het oog wil ook wat…..

Zoals smaak en geur bij eten onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, is de aankleding en presentatie van de culinaire gerechten al even belangrijk. De uitstraling en de sfeer bepalen voor een belangrijk gedeelte de beleving van het evenement.

De combinatie gerechten, drinken en decoratie van de setting dienen perfect op elkaar afgestemd te zijn. Sensatie Catering heeft door haar jarenlange ervaring een scherp oog ontwikkeld voor de onmisbare details bij de inrichting van de locatie.

Sensatie Catering kan de complete inrichting van de locatie verzorgen, tafels, stoelen, decoratie, al dan niet in thema , tenten, barinrichting spiegeltent, katheder, geluidsinstallatie en alles wat bij de organisatie van een evenement van belang is.

Daardoor kan de klant zich volop met andere zaken bezighouden in de wetenschap dat de uitvoering bij een vertrouwde partner berust.

Huwelijk

Om met een open deur te beginnen: bij een huwelijk komt veel kijken.

Om deze mooiste dag van je leven vlekkeloos te laten verlopen is het een hele geruststelling om de uitvoering van deze dag uit handen te geven aan een organisatie met jarenlange ervaring in het verzorgen van bruiloften.

Sensatie Catering heeft een compleet overzicht van de noodzakelijke elementen die juist deze dag onvergetelijk maken. Daarom zijn de gesprekken voorafgaand aan de dag zo belangrijk zodat geen detail in de uitvoering over het hoofd wordt gezien.

Sensatie Catering verzorgt de complete dag, locatie, hapjes, drankjes, diner, buffet en entertainment. Zodat de huwelijksdag voor bruid en bruidegom geen marathonsessie organiseren wordt.

 

cateraar westland

Spannend

Een betrekkelijk nieuw fenomeen in het culinaire landschap is het “Walking Diner” De gasten laten zich op steeds een andere locatie verrassen door bijzondere hapjes en gerechten.

Lees meer

Spetterend

Om deze mooiste dag van je leven vlekkeloos te laten verlopen is het een hele geruststelling om de uitvoering van deze dag uit handen te geven aan een organisatie met jarenlange ervaring....

Lees meer

Sensationeel

De variatie in amuses is enorm en Sensatie Catering heeft voor de lekkere trek een uitgebreid assortiment gerechten gemaakt die allemaal verrukkelijk zijn en een lust voor het oog.

Lees meer

©2022 - Sensatie Catering
Hosting & webdesign by Multimedia Solutions